KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Toukokuu 2018
Maaliskuussa sain kunnian liittyä niiden 20 HK Pekonistan joukkoon, jotka oli valittu sadoista hakijoista avaamaan Helsingin Terastamolle HK Amerikan Pekonin 40-juhlavuosi ja kokkaamaan inspiroivia ja uuden tyyppisiä pekonireseptejä. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä HK:n kanssa. Teurastamon alue Helsingissä on HK Amerikan Pekonin synnyinpaikka, jossa Suomessa ennennäkemätön tuoteinnovaatio näki päivänvalon 1978. Hauska yhteensattuma, että itse asun nykyään vain kivenheiton päässä kyseisestä paikasta, joka edelleen on hyvän ruoan ja ilosten kohtaamisten keskus. KOKKAILUSSA MUKANA ALUSTA ASTI Lapsuudenkodissani Amerikan Pekoni otettiin heti käyttöön 70-luvun lopulla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien