KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Samettinen paahdettu juurisellerikeitto
10 Helmikuu 2025
Öljyyn säilötyt paprikat ovat mainio raaka-aine moniin ruokiin. Käytä niitä vaikka salaateissa, keitoissa, pataruoissa tai tee herkullista romesco-kastiketta. Paprikan värillä ei ole väliä ja yhdistelemällä eri värejä saa säilykkeestäkin hauskemman näköisen. Samalla esimerkiksi salaattiin voi poimia tölkistä eri värejä. Samalla tavalla voi säilöä muitakin kypsennettyjä kasviksia, esimerkiksi grillattuja sipuleita, kesäkurpitsaa, munakoisoa ja puolikuivattuja tomaatteja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien