Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mustikka-valkosuklaa charlotta, myös gluteeniton

24 Helmikuu 2021

Alkuperäinen ranskalaisen Marie-Antoine Camêren luoma charlotta-kakku oli hieman erinäköinen kuin charlotte russe, jollaisen nykyään yleisesti tunnemme. Kirjoitin kakun mielenkiintoisesta historiasta aiemmassa charlotta-postauksessani. Valmistin saman tapaisen vadelma-valkosuklaa charlotan vuosia sitten ja teki mieli tehdä uusi mustikka-valkosuklaa versio. Tuolloin tein myös keksit itse, mutta nyt turvauduin valmiisiin savoiardikekseihin, joita saa nykyään myös gluteenittomina. Savoiardit tunnetaan yleisemmin tiramisun yhteydessä.

Gluteeniton Kakku leivonta mustikka Nosto pensasmustikka ruoka tuorejuusto valkosuklaa charlotta mustikkalikööri savoiardi-keksi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »