KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ravintola Vår on todellinen Porvoon helmi
4 Elokuu 2022
Mustikka-aika inspiroi aina leipomaan erilaisia mustikkaherkkuja. Töissä tarvitsin yhdessä kuvauksessa tuoreita metsämustikoita rekvisiitaksi, joten niistä piti saada jotain aikaiseksi suht helposti. Niinpä syntyivät nämä mehevät mustikkaruudut. Juuri sopiva reseptipohjakin sattui olemaan käsillä, koska olin edellisiltana penkonut vanhaa pursuilevaa reseptimappiani ja törmännyt valehtelematta yli 20 vuotta vanhaan käsin kirjoittamaani lappuseen, jossa luki ”mustikkapiirakka”. En muista olinko koskaan edes leiponut kyseisellä reseptillä, mutta nyt ainakin leivoin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien