Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mausteisen makeat kurpitsamurumuffinit

5 Lokakuu 2017

Reseptissä on käytetty lyhtykurpitsanakin tunnettua talvikurpitsaa, mutta tähän voi käyttää muitakin laatuja. Voit myös paahtaa kurpitsan lohkottuna ennen soseutusta, jolloin mausta tulee syvempi ja makeampi. 200 astetta ja 30 minuuttia yleensä riittää. Kuumensin kurpitsan hedelmälihan kattilassa pakastusta varten ja siinä samalla mietin mitä kaikkea siitä valmistaisi. Aikaisemmin olen tehnyt kurpitsasta vain keittoa, joten oli korkea aika kokeilla jotain makeaa.

foodlover.fi Keitto kurpitsa kurpitsamuffinit kurpitspiirakkamauste leivonta Makeat mausteseos Muffinit Nopeat ja helpot piparkakkumauste ruoka sadonkorjuu talvikurpitsa vaahterasiirappi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »