Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Laskiaistorttu on nopea ja helppo laskiaisherkku

26 Helmikuu 2022

Pakkasessa sattui joulun jäljiltä olemaan vielä paketti torttutaikinaa, joten päätin hyödyntää sen tekemällä taas hieman erilaista laskiaisherkkua. Laskiaistorttu kätkee lehtevän kuoren sisälle runsaasti kardemummalla maustettua mantelimassaa ja täyteläistä vaniljalla maustettua kermavaahtoa. Päälle ripaus tomusokeria ja se on siinä! Laskiaistorttu on niin nopeatekoinen, että ne valmistuvat vaikka mäenlaskuun saapuneille yllätysvieraille. Näissä on täytteenä mantelimassaa, koska se on meidän ehdoton suosikki.

Gluteeniton Jälkiruoka kardemumma kermavaahto laskiainen lehtitaikina leivonta mantelimassa torttu voitaikina laskiaistorttu

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »