KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Heinäkuu 2018
Tämän kakun voi toteuttaa halutessaan myös yhdellä browniepohjalla, jolloin kakun pinnan voi koristella myös marengilla tai kermavaahdoilla sekä tuoreilla mansikoilla. Kokeile makuina myös tuoreita kirsikoita, herukoita, vadelmia, mustikoita tai vaikkapa uuniomenaa. 200 g tuoreita mansikoita puhdistettuna ja paloiteltuna 1 l pehmeää vaniljakermajäätelöä tai 1l mansikkakermajäätelöä Brownie: 400 g tummaa leivontasuklaata paloina 250 g voita 2,4 dl kidesokeria 4 munaa 6 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta Pinnalle: tuoreita mansikoita ja minttua tomusokeria Tarvitset myös: 2 kpl 23 cm irtopohjavuoka tai 2 samankokoista kakkuvuokaa tuorekelmua leivinpaperia vuokaspray Jäätelötäytettä varten sekoita mansikat pehmeään jäätelöön ja...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien