KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Parhaat valkosuklaa-vadelma cookiet
2 Maaliskuu 2020
Tarinat reseptien takana ovat parasta mitä tiedän. Ja kuten aiemminkin olen sanonut, Italiassa jos missä näitä tarinoita riittää – vieläpä monina eri versioina. Canneloni on putken mallista pastaa, joka on kotoisin Napolin seudulta Campaniasta. Cannelonit valmistetaan täyttämällä pastaputkia liha- tai kasvis-juustotäytteellä ja kuorruttamalla ne tomaatti- ja juustokastikkeella ja kypsentämällä uunissa lasagnen tapaan. Yhden tarinan mukaan cannelonien tarina alkaa Italian Sorrentosta 1800-luvun lopulta, jossa papiksi opiskeleva nuorimies rakastuu juuri ennen pappisvihkimystä ja vie vihille nuoren naisen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien