KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Beurre blanc on kastikkeiden aatelia
12 Syyskuu 2023
Sienisalaatti on aina kuulunut meillä joulupöytään sekä blinien kanssa tarjottavaksi. Tosin hyvää sienisalaattia voi nauttia aina muulloinkin vaikka uuniperunan täytteenä tai muuten vain lisäkkeenä. On muuten todella hyvää myös siemennäkkärin päällä ja sopii vaikka dipiksi kun sienet hienontaa kunnolla. Itse olen perinteisesti valmistanut tämän suolatuista rouskuista, mutta tähän soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi tatit, kantarellit, suppilovehverot ja lampaankääpä. Tuoreet sienet kuumennetaan pannulla tai ryöpätään, valutetaan ylimääräinen neste pois ja hienonnetaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien