KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Lokakuu 2019
Sunnuntaina oltiin perusasioiden äärellä. Sienikummini oli muistanut minua jälleen kassillisella herkkuja ja sieltä valitsin viikonlopuksi rasian kanttarelleja ja kaupasta nappasin vielä pienen rasiallisen tuoreita jatkoksi. Kun muru vielä valmisti bravuuri lihamurekkeensa ja perunamuusia, oli sunnuntain herkullinen lohturuoka valmis! Murekkeeseen voit ottaa inspiraatiota täältä. noin 500 g tuoreita kanttarelleja pilkottuna 1 rkl voita 1 rkl rypsiöljyä 1 sipuli hienonnettuna 2 dl ruokakermaa 2 dl kasvislientä valkopippuria myllystä 1 tl kuivattua rakuunaa 0,5 tl kurkumaa 3 rkl vaaleaa Maizena-suurustetta Kuumenna voi ja öljy pannulla ja paista sieniä, kunnes enin kosteus on haihtunut ja sienet pehmenneet.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien