Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo kanttarellikastike ja sunnuntain kotoisaa lohturuokaa

8 Lokakuu 2019

Sunnuntaina oltiin perusasioiden äärellä. Sienikummini oli muistanut minua jälleen kassillisella herkkuja ja sieltä valitsin viikonlopuksi rasian kanttarelleja ja kaupasta nappasin vielä pienen rasiallisen tuoreita jatkoksi. Kun muru vielä valmisti bravuuri lihamurekkeensa ja perunamuusia, oli sunnuntain herkullinen lohturuoka valmis! Murekkeeseen voit ottaa inspiraatiota täältä. noin 500 g tuoreita kanttarelleja pilkottuna 1 rkl voita 1 rkl rypsiöljyä 1 sipuli hienonnettuna 2 dl ruokakermaa 2 dl kasvislientä valkopippuria myllystä 1 tl kuivattua rakuunaa 0,5 tl kurkumaa 3 rkl vaaleaa Maizena-suurustetta Kuumenna voi ja öljy pannulla ja paista sieniä, kunnes enin kosteus on haihtunut ja sienet pehmenneet.

arkiruoka kanttarelli kastike kasvisruoka Lohturuoka Nopeat ja helpot Nosto peruna perunamuusi rakuuna ruoka ruokakerma sienet

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »