KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Punajuuricurry vie makumatkalle Sri Lankaan
31 Joulukuu 2020
Kalapöytä on monelle joulun parasta antia. Erilaisista silleistä, savu- ja graavikaloista sekä mädeistä löytyy suosikkinsa jokaiselle kalanystävälle. Olen valmistanut graavilohta useasti erilaisilla resepteillä, kuten esimerkiksi samurai-graavilohta, ruusugraavattua lohta sekä puolukkagraavattua luomulohta. Katso myös muut vinkithelppoon kalapöytään. Tänä vuonna ajattelin suurena ginin ystävänä kokeilla ensimmäistä kertaa ginigraavattua kalaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien