ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 ku ite tekee
Askartelu burnout ja miten selvisin siitä
13 Marraskuu 2018
Sinisimpukat on ruoka, jota meillä syödään säännöllisen epäsäännöllisesti ja ehdottomasti yksi sellainen raaka-aine, jonka nappaan ostoskoriini hetken mielijohteesta. Simpukoiden sesonki on syyskuusta huhtikuuhun, kesäkuukausina simpukoiden sanotaan maistuvan mutaisilta, tiedä häntä sitten. Simpukoiden valmistus on helppoa ja nopeaa. Kaupassa kannattaa pyytää myyjää koputtelemaan simpukat valmiiksi, eli poistamaan kuolleet simpukat. Elävä simpukka sulkeutuu koputtaessa ja ne jotka eivät sulkeudu heitetään roskiin.
ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien