ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 ku ite tekee
Raparperin satokausi on nyt – helppo raparperimehu
7 Toukokuu 2018
KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ: Ida Fram ja Suomen blogimedia Täytekakku ilman sokeria ja valkoisia vehnäjauhoja kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä, mutta onnistuu helposti ja maistuu herkulliselta. Sokerin sijaan kakussa on makeuttajana käytetty steviaa. Olen aikaisemminkin kokeillut steviaa, mutta en niin menestyksekkäästi. Minulla on jopa kasvanut pihalla stevia pensas, jonka lehtiä lapset kävivät imeskelemässä. Aikaisemmin olen törmännyt stevian hankalaan annosteluun, liikaa laitettuna maku on suoraan sanottuna melko kamala, aivan liian makea.
ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien