ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Huhtikuu 2018
KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ Snellman ja Suomen blogimedia Nakkipannukakku sopii viikonlopun aamiaiselle tai brunssille, mutta voisipa sen nauttia myös helposti valmistuvana lounaana. Pannukakkua voi helposti varioida erilaisilla täytteillä ja taikinan joukkoon lisättävillä yrteillä. Valurautapannussa tarjoiltu ruoka on yksinkertaisuudestaan huolimatta näyttävä ilmestys, erityisesti, jos pannuun lisää tuoreita elementtejä paistamisen jälkeen. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt suolaista pannukakkua, mutta kohtalo puuttui peliin ja tarjosi minulle ideaa useammastakin suunnasta. Ensimmäinen ajatus suolaisesta pannukakusta lähti elämään lueskeltuani brunssikirjaa.
ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien