ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 ku ite tekee
Suppilovahveropizza
31 Elokuu 2018
Luumureseptit ovat olleet viime aikoina kovalla käytöllä tässä keittiössä. Meillä on kaksi luumupuuta, jotka kypsyvät hieman eri aikaan, toinen oli kypsä viikko sitten ja toinen varmaan viikon päästä. Kummastakin puusta tulee mukavasti luumuja, eli sen verran, että niitä saa sekä syödä sydämensä kyllyydestä, että säilöä toisen sydämen kyllyyden verran. Olen useana vuonna tehnyt luumuista hilloa sekä pelkiltään, että omenaan sekoitettuna, mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla vähän eritapoja säilönnässä. Reseptejä selaillessani olin oikeastaan yllättynyt kuinka monessa yhteydessä luumut säilöttiin erilaisiin viinoihin.
ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien