Parhaat Ruokablogit

ku ite tekee

Kioton ruokakulttuuri

22 Tammikuu 2018

Kioton ruokakulttuuri oli matkamme suurin yllätys ja eksotiikan lähde. Japanilainen ruoka mielletään usein pelkäksi sushiksi tai teriyaki kastikkeeksi ja vaikka tiedämme, että paikan päällä kaikki on toisin, iskee se silti kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kiotolainen ruokakulttuuri on kuuluisa tuoreiden, sesongin mukaisten raaka-aineiden käytöstä. Korkein taidon näyte tästä on Kaiseki illallinen, joka on japanilainen fine dining kokemus. Kaiseki on alkujaan keisarille ja hänen väelleen tarjottu illallinen, joka esittelee sekä raaka-aineiden korkealaatuisuutta, että keittiön osaamista.

matkailu ruoka

Lue koko juttu täältä »

ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »