ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 ku ite tekee
Puutarha muistio
20 Heinäkuu 2018
Ahvenanmaan pannukakku syntyy helposti mannapuuron jämistä ja maistuu taivaallisen kardemummaiselta. Meidän saaristoloma on ollut herkullinen, vaikka ruokia onkin pitänyt loihtia melko pienestä määrästä elintarvikkeita. Jo kotona pakatessa yritimme huomioida sen, että mukaan otettava ruoka taipuisi mahdollisimman moneen. Reissussa mannaryynit ovat siitä hyviä, että niistä syntyy sekä mannapuuroa, suklaapuuroa, Ahvenanmaan pannukakku, että vispipuuroa. Ahvenanmaan pannukakku on siitäkin perusteltu valinta, että olemme niin lähellä Ahvenanmaata kuin olla voi, ilman, että on Ahvenanmaalla.
ku ite tekee on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien