Parhaat Ruokablogit

Kropsua eväänä

Pekonilla höystetty naudanlihapata haudutuspadassa

3 Maaliskuu 2024

Meidän sunnuntaipäivän sapuskaa. Heräsin tapani mukaan aamulla seitsemän aikaan, kun mies jatkoi uniaan vielä yli kymmeneen. Se on nyt sairastellut eikä oikein jaksa tehdä mitään, eilenkin nukkui kahdet tunnin päiväunet, kun yleensä jos päikkäreitä ottaa, nukkuu vain puolisen tuntia ja on taas virkeä. Pistin ruoan siis tulemaan siinä jo aamuvarhaisella ja tällä kertaa kypsensin tämän Low-asetuksella seitsemän tuntia. High toiminnolla kypsennysaika olisi nelisen tuntia.

haudutuspata Haudutuspata nauta

Lue koko juttu täältä »

Kropsua eväänä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Helmikuuta 2024 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »