Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Tuoresuolattu, kuivattu karitsanpaisti

13 Huhtikuu 2021

Tämä ei ollut hätäisen naisen hommaa. Ensin kolme päivää suola-sokeriliemessä ja tänään kuusi tuntia uunissa. Otin paistin parvekkeelta ja nostin liemestään puoli seiskalta aamulla ja tyrkkäsin uuniin puoli kasilta. Kun paisti oli ollut viisi tuntia uunissa (etätyöläisen etuja…) ja viimeisen tunnin sisälämpötila oli ollut 68 astetta, totesin että tää ei varmaan kypsy ikinä ja nostin uunin lämpötilan 125 asteeseen. Viimeisen tunnin aikana se kypsyikin sitten 75-asteiseksi.

Lammas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »