Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
25 Syyskuu 2020
Tähän reseptiin olisi kuulunut myös kuivattuja ruusun terälehtiä. Niitä en kumminkaan onnistunut löytämään, vaikka kävin useammassakin paikassa etsimässä. Ja ruusupuskien kukinnan aika on mennyt ohi jo niin kauan sitten, että hyväkuntoisia kukkia ei luonnostakaan ollut saatavilla. Mutta tästä tuli joka tapauksessa tosi hyvää. Ainekset: 700 g karitsan paahtopaistia 2 rkl oliiviöljyä 1 tl kurkumaa 3 tl juustokuminaa 1 tl kanelia 2 tl sormisuolaa 3 valkosipulinkynttä 2 rkl ruusuvettä Yrtti-chilikastike: 1 punainen chili 1 ruukku korianteria 2 tl kuivattua minttua 1 ½ rkl limettimehua 1 rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien