Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
21 Helmikuu 2020
Ostin alkuviikosta alennuksesta lähestulkoon ruskeita Pirkan Raf-tomaatteja. Ensin söin niitä sellaisenaan, mikrossa lämmitettynä ja suolalla maustettuna ja olivat aivan mahtavia. Tässä ratatouillessa ne menivät ehkä vähän ”hukkaan”, kun ratatouille oli joka tapauksessa tosi maukasta. Tai tiedä häntä, ehkäpä tämä ei olisi ollut ihan näin hyvää jos olisin laittanut tomaateiksi jotain muuta. Ainekset: 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 2 pientä kesäkurpitsaa 2 pientä munakoisoa 2 solovalkosipulia 3 salottisipulia 2 rkl oliiviöljyä 4 Raf-tomaattia 2 tl suolaa 2 laakerinlehteä 1 ruukku basilikaa 1 ruukku lehtipersiljaa 1 tl mustapippuria ¼ dl sitruunamehua Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat ja kuutioi malto 1 cm paloiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien