Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
7 Lokakuu 2023
Kahvipöydässä oli päivänsankarin toiveesta mutakakkua, sen lisäksi eilisiä muffinsseja ja vielä tätä raparperijädeä. Mulla olisi ollut kaapissa valmiina karviaishilloa ja ajattelinkin jo muuntaa tämän karviais-semifreddoksi, mutta sitten satuin vilkaisemaan takapihan raparperipuskaan ja huomasin että se oli puskenut maasta vielä vuoden viimeiset varret. Niinpä sitten kävin hakemassa ne ja laitoin semifreddoon reseptin mukaisen raparperitäytteen. Raparperihillo: 180 g raparperia 90 g hillosokeria Semifreddoon lisäksi: 5 dl Flora Vispiä 250 g mascarponea 1 dl tomusokeria ½ dl sitruunamehua 100 g valkosuklaata 50 g hasselpähkinärouhetta Mittaa hillon ainekset pieneen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua silloin tällöin sekoitellen n.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien