Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Suklaakakku karviaisilla
16 Tammikuu 2022
Sokerin määrä kuulostaa vähäiseltä, varsinkin kun moussessa on sekä raparperia että sitruunamehua. Se vaikutti kuitenkin juuri sopivalta, kun hiukkasen piti taas maistella vaikka varsinaisesti tämä on tarkoitettu vasta iltapäivän jälkkäriksi. Tykkäsin kovasti. Ainekset: 200 g pakastettuja raparperipaloja 3 rkl sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 dl Flora Vispiä 100 g mascarponea 1 rkl sitruunamehua Mittaa kattilaan raparperipalat ja sokeri. Jos käytät tuoretta raparperia (todennäköistä näin keskitalvella), lisää ½ dl vettä.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien