Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
6 Joulukuu 2019
Enpä muistanut ottaa tästä enää kuvaa kastikkeen kera. Mutta ei tuo kastike ollut yhtään sen kummemman näköinen kuin mikä tahansa jogurtti- tai kermaviilipohjainen kastike. Punajuurisalaatti sinänsä oli hyvää, mutta olisin kaivannut siihen ehkä vähän enemmän makeutta. Hunajan määrän siis voisi ainakin tuplata sekä marinadissa että kastikkeessa. Ainekset: 1 kg punajuuria 2 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa 2 tl Provençen yrtit -mausteseosta 3 dl kvinoaa 6 dl vettä 4 klementiiniä 100 g baby-pinaattia Marinadi: 2 rkl oliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä 2 rkl limettimehua 2 tl hunajaa ½ tl suolaa ripaus mustapippuria 1 ruukku tuoretta basilikaa Minttukastike: 200 g kermaviiliä 1 ruukku tuoretta minttua 1 tl hunajaa ripaus suolaa ripaus mustapippuria...
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien