Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Portterilohi

24 Joulukuu 2020

Tämä kuulosti mielestäni hauskalla tavalla valmistetulta graavilohelta, ja siksi päätin kokeilla sitä tämän vuoden joulupöytään. Toivottavasti ei mennyt saveen. Ainekset: 500 g ruodotonta kirjolohifileetä 1 ½ rkl karkeaa merisuolaa ½ rkl sokeria 6 g 24,36 ½ tl valkopippuria 1 ruukku tilliä Lisäksi: 330 ml portteria Ripottele suolaa leivinpaperille ja nosta lohifilee suolan päälle nahkapuoli alaspäin. Hiero kalan pintaan suola, sokeri ja valkopippuri. Leikkaa tillinippu muutamaan osaan ja levitä tilli kalan päälle.

Kala

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »