Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Manteliomenat
24 Joulukuu 2020
Tämä kuulosti mielestäni hauskalla tavalla valmistetulta graavilohelta, ja siksi päätin kokeilla sitä tämän vuoden joulupöytään. Toivottavasti ei mennyt saveen. Ainekset: 500 g ruodotonta kirjolohifileetä 1 ½ rkl karkeaa merisuolaa ½ rkl sokeria 6 g 24,36 ½ tl valkopippuria 1 ruukku tilliä Lisäksi: 330 ml portteria Ripottele suolaa leivinpaperille ja nosta lohifilee suolan päälle nahkapuoli alaspäin. Hiero kalan pintaan suola, sokeri ja valkopippuri. Leikkaa tillinippu muutamaan osaan ja levitä tilli kalan päälle.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien