Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
31 Lokakuu 2020
Viikonlopun teemaan sopivasti koristelin kakun viime syksystä jääneellä muutamalla irtosilmällä. Itse kakkua en vielä maistanut, se saa tekeytyä huomiseen saakka ihan kaikessa rauhassa. Mutta eiköhän tämä ainakin yhtä hyvää ole kuin ihan perinteinenkin porkkanakakku. Pohja: 2 dl saksanpähkinöitä 250 g porkkanaa 200 g voita 4 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 tl ruokasoodaa 1 tl kanelia ½ tl neilikkaa ½ tl inkivääriä ½ tl suolaa 4 kananmunaa 2 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 227/140 g ananasmurskaa tölkistä Täyte ja kuorrutus: 400 g maustamatonta tuorejuustoa 3 dl tomusokeria 2 rkl sitruunamehua Rouhi saksanpähkinät karkeasti ja paahda rouhetta kuivalla, kuumalla pannulla pari minuuttia. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien