Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Pekoni-rapupasta

17 Marraskuu 2022

Tämähän oli varsin kelvollista peruspastaa. Ei mitenkään erityisen ihmeellistä, mutta ei kai sen aina tarvi ollakaan. Ainekset: 150 g pekonia 300 g tagliatellea 1 iso sipuli 2 valkosipulinkynttä ½ dl kuivaa valkoviiniä 200 g herneitä 100 g keitettyjä ravunpyrstöjä tilliliemessä 1 dl rapujen lientä ½ tl mustapippuria ½ tl suolaa 1 ruukku lehtipersiljaa Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

äyriäiset pasta Pekoni

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »