Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
10 Huhtikuu 2021
Jäätelön valmistus on siitä ikävää puuhaa, että useimmiten joutuu jäätelömassan valmistuksen jälkeen vielä jokusen tunnin odottelemaan ennen kuin kannattaa maistella lopputulosta. Niin nytkin. Osaset erikseen olivat kaikki hyviä, joten odotukset ovat korkealla. Rommirusinat: 2 dl rusinoita ½ dl tummaa rommia Omenaseos: 4 omenaa 4 taatelia ¼ tl kanelia ripaus kardemummaa ripaus neilikkaa ripaus inkivääriä ripaus pomeranssinkuorta Jäätelömassa: 3 dl punaista maitoa 3 ½ dl kuohukermaa ½ dl glukoosisiirappia 2 kanelitankoa 1 tl vaniljajauhetta 2 dl sokeria 4 kananmunan keltuaista Laita rusinat likoamaan rommiin. Anna liota mahdollisuuksien mukaan huoneenlämmössä vaikka yön yli.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien