Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Omelettikohokas

13 Tammikuu 2019

Crème brûleen ystäville vinkki: kannattaa kokeilla tätä. Tämä oli vähän kuin ilmava ja pikainen versio suuresta suosikistani crème brûleestä. Vuoan pohjalle valahti ihana sokerinen ”kastike” ja pinta oli kivasti paistunut. Keskeltä taas vähän kuin lämmintä muna-sokerivaahtoa (tai no, sitähän se käytännössä olikin). Ainekset: 6 kananmunan keltuaista 1 ¾ dl sokeria 2 rkl Bailey´siä 6 kananmunan valkuaista 3 rkl sokeria 1 rkl tomusokeria Tarjoiluun: karviaiskinuskia Vatkaa keltuaiset ja sokeri kevyesti.

Jälkiruoat kananmuna

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »