Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Naudanliharaguu

28 Tammikuu 2020

Eihän tää nyt parasta syömääni naudanlihapataa ollut eikä varmaan yltänyt edes top-vitoseen, mutta hyvää silti. Herneet ja runsas purjo tekivät padasta mehevän ja herkullisen (vaikkei liha taaskaan ollut parasta mahdollista). Suolaa olisi saanut lisätä reilummin kuin minä lisäsin, mutta sitähän onneksi on helppo lisätä omalle lautaselleen. Ainekset: 20 g voita 700 g naudan sisäpaistia 2 purjoa 150 g rouskuja tai muita sieniä 200 g pakasteherneitä 2 ½ rkl konjakkia 1 tl sitruunankuoriraastetta 1 laakerinlehti 4 dl lihalientä suolaa mustapippuria 100 g ranskankermaa ¼ dl sitruunamehua Kuutioi liha. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjot.

nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »