Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Sitruunainen mustikkakakku
28 Tammikuu 2020
Eihän tää nyt parasta syömääni naudanlihapataa ollut eikä varmaan yltänyt edes top-vitoseen, mutta hyvää silti. Herneet ja runsas purjo tekivät padasta mehevän ja herkullisen (vaikkei liha taaskaan ollut parasta mahdollista). Suolaa olisi saanut lisätä reilummin kuin minä lisäsin, mutta sitähän onneksi on helppo lisätä omalle lautaselleen. Ainekset: 20 g voita 700 g naudan sisäpaistia 2 purjoa 150 g rouskuja tai muita sieniä 200 g pakasteherneitä 2 ½ rkl konjakkia 1 tl sitruunankuoriraastetta 1 laakerinlehti 4 dl lihalientä suolaa mustapippuria 100 g ranskankermaa ¼ dl sitruunamehua Kuutioi liha. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjot.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien