Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Paahdettu raparperimurupaistos
19 Heinäkuu 2020
Ensimmäistä kertaa ikinä paistoin muurinpohjalettuja. En ole hyvä paistamaan pienempiäkään lättyjä, joten muurinpohjalettujen paistaminen tuntui olevan ihan ylivoimaisen hankalaa. Mutta tulipa kokeiltua, ja maultaanhan nämä olivat ihan todella hyviä. Ainekset: 1 l punaista maitoa 2 dl vehnäjauhoja 2 ½ dl ohrajauhoja 1 kananmuna ½ suolaa Paistamiseen: 100 g voita Sekoita maito ja jauhot kulhossa. Anna seoksen turvota viileässä 4-5 tuntia.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien