Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Ankanrintaa puolukkakastikkeessa
16 Syyskuu 2020
Tein tämän jo iltapäivää varten valmiiksi. Siksi ehkä vähän virhe, että nuo ihanan rapeat saaristolaisleipämurut kerkeävät kyllä päivän mittaan imeä itseensä kosteutta eivätkä sitten tarjoiluvaiheessa enää ole rapeita. Mutta tässä oli kyllä komponentit kohdillaan, joten odotan paljon kokonaisuudeltakin. Ainekset: 200 g lakkarahkaa 1 ½ dl kuohukermaa 200 g lakkoja Ruis-lakritsimuru: 30 g saaristolaisleipää 1 rkl voita 1 tl raakalakritsijauhetta Murustele ruis-lakritsimurun leipä. Paista voissa yhdessä raakalakritsijauheen kera muutama minuutti, kunnes leivänmurut ovat rapeutuneet.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien