Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
3 Maaliskuu 2021
Pitaleivistä tein taas melko lailla pikkuisia, kun nämä oli tarkoitettu eilisen keiton kaveriksi. Oikein hyviä niistä tulikin, ja täytteineen olivat tosi makoisia. Kokojyväpitaleivät: 10 g kuivahiivaa 2 ½ dl vettä 1 ½ tl suolaa ½ rkl hunajaa 2 rkl oliiviöljyä 3 ½ dl grahamjauhoja 3 ½ dl vehnäjauhoja Täyte: 100 g jäävuorisalaattia 250 g kirsikkatomaatteja 50 g mustia, kivettömiä oliiveja 100 g fetakuutioita öljyssä (Apetina red pepper) Kastike: fetakuutioiden öljy 2 rkl sitruunamehua 1 valkosipulinkynsi ½ tl kuivattua oreganoa ripaus mustapippuria ripaus suolaa Liuota hiiva hiukan kättä lämpimämpään veteen. Lisää suola, hunaja ja öljy. Alusta taikinaan jauhot vähitellen.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien