Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Keitetyt pavut
30 Kesäkuu 2020
Voi kun viittiskin useammin ihan oikeasti friteerata asioita. Mutta kun siitä tulee kamala käry ja ongelmana on friteeraamisen jälkeen vielä se jämäöljy. Mutta kyllähän oikeasti ihan mistä tahansa tulee todella hyvää, kun sen keittää rasvassa. Nämä kasvikset maistuvat takuulla myöskin lapsille (aikuisista puhumattakaan). Ainekset: 1 parsakaali 1 punainen paprika 1 keltainen paprika 1 porkkana 3 salottisipulia Tempurataikina: 2 ½ dl kylmää vettä 1 kananmunan keltuainen 2 ½ dl vehnäjauhoja suolaa mustapippuria Friteeraukseen: rypsiöljyä Vatkaa tempurataikinan munankeltuainen ja vesi voimakkaasti yhteen.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien