Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Paahdettuja rosmariinipunajuuria
14 Huhtikuu 2024
Vaikka tällä hetkellä olenkin kovin ihastunut ricottaan, täytyy sanoa että tässä semifreddossa olisi ehkä mascarpone ollut parempi vaihtoehto. Tai sitten olisi pitänyt antaa sulaa pidemmän aikaa. Tämä oli nyt koostumukseltaan vähän liikaa ehkä sorbettimainen. Makua en moiti, se oli erinomainen. Ainekset: 3 kananmunan valkuaista 3 rkl tomusokeria 2 tl vaniljasokeria 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 250 g ricottaa 200 g karviaisia Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien