Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Hapankaalikeitto

8 Marraskuu 2020

Olen aina ollut kaalikeiton ystävä. Tämäkään ei tehnyt poikkeusta, vaikka olikin valmistettu hapankaalista. Täytyy kyllä myöntää, että tykkään tuoreesta kaalista tehdystä enemmän. Mielestäni kaalissa on parasta juuri se pieni makeus, joka hapankaalista luonnollisesti puuttuu. Ainekset: 600 g porsaan kinkkusuikaleita (ei valmiiksi paistettua, vaan niitä raakoja kinkunpaloja) 1 rkl voita 1050 g hapankaalia 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 3 porkkanaa 1 purjo pala juuriselleriä 50 g kalamataoliiveja 75 g tomaattipyreetä 5 g kuivattuja suppilovahveroita 1 tl suolaa 1 tl kuivattua salviaa 1 tl kuivattua basilikaa 1 tl kuivattua rosmariinia 2 laakerinlehteä ½ tl mustapippuria 1 ½ l lihalientä Kuori ja viipaloi sipulit, valkosipulinkynnet ja...

keitot porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »