Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Burgundinpata

5 Marraskuu 2019

Eilen kävin pikkukaupassa, eikä siellä ollut tarjolla muuta pekonia kuin broileripekonia. Vähän epäilin, onko se riittivän rasvaista. Mutta oli se, ihan hyvin se ruskistui ja ruskisti myöskin lihat. Sieninä käytin tässä rouskuja kun niitä sattui pakastimesta käteen nousemaan, vaikka oikeaoppisesti burgundinpataan kai kuuluisi herkkusieniä. Pata oli aivan erinomaista ja oikeastaan loppujen lopuksi tykkäsin siitä, että broileripekonipalat olivat enemmänkin kinkkusiivumaisia kuin perinteistä pekonia.

nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »