Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
8 Maaliskuu 2020
Tämä oli jo toinen kokeilemani versio bastilla (tai b´stilla) –piiraasta. Muistikuvani mukaan se edellinen oli vielä näitäkin parempi, vaikka ei näissäkään todellakaan mitään moittimista ollut. Tomusokerihunnutus suolaisten piiraiden päällä oli mielestäni kiva yksityiskohta. Ainekset: 675 g filotaikinaa (1 ½ pakettia) 1 kg sipulia 2 rkl oliiviöljyä 7 ½ cm inkivääriä 1 tl kanelia ½ tl muskottipähkinää 1 rkl sokeria 6 taatelia 340 g broileriin ohutleikkeitä 75 g pinjansiemeniä 7 kananmunaa 1 ruukku lehtipersiljaa 1 ruukku korianteria 2 rkl hunajaa suolaa mustapippuria Pinnalle: 1 rkl tomusokeria 1 tl kanelia Kuori ja silppua sipulit. Keitä 6 kananmunaa koviksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien