KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Syyskuu 2019
Tästä reseptistä olen saanut muutaman toiveen instagramin inboksiin, postailtuani Romanian reissuista, sekä Suomeen palattuamme kotikeittiöversiosta pariinkin otteeseen. Ceaun oikeastaan tarkoittaa sitä suurta pataa missä tämä gulassimainen pata valmistetaan, ja se on tarkoitus valmistaa avotulella, mutta olemme tämän nyt testanneet myös liesi-uuniversiona sisätiloissa ja superherkullista siitä tulee niinkin. Olen nyt syönyt Ceaun-pataa vuohenlihan, lampaanlihan, naudanlihan, sekä kanan kanssa, ja niistä jokainen on ollut ihan superherkullista! Toki se ulkona valmistettu oli ehdottomasti parasta. Tähän vaikutti ehkä se koko tunnelma, ihana kesäsää, ystävät koolla, ja se että kaikki osallistuivat sen valmistukseen; yksi hakkasi halot...
KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien