KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Maaliskuu 2018
Chicken Pasta Alfredo oli yksi lempiannoksiani työskennellessäni pubissa Englannissa. Työkaverini Marian kanssa valitsimme usein samat annokset pitääksemme kokin tempperamentin kurissa. Heittihän kokki kerran minua haarukallakin tehdessäni kiireisenä päivänä häntä vähemmän miellyttävän ehdotuksen johonkin lounasannokseeni. Alfredo tulisi autenttiseen tapaan sekoittaa fettuccineen (tagliatelleen), onhan sen alkuperäinen nimikin 'Fettuccine Alfredo' mutta tällä kertaa minulla nyt oli fusillia. Alfredo nykyisessä muodossaan on täydellinen ja tuhti kermainen 'lohturuoka' vaikka alunperin se oli 'vain' pelkkä pasta (pasta bianco) jota täydensi voin ja parmesaanin luoma liitto.
KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien