KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Marraskuu 2019
1pkt pekonia 1kg ruusukaalia 1 sipuli, viipaloituna 1 porkkana, viipaloituna 2-3 valkosipulinkynttä raastettuna 50g voita 50g raastettua gruyere-juustoa 2 rkl kuivattua timjamia 2,5dl kuohukermaa 1rkl dijon sinappia 100g saksanpähkinöitä 2rkl sinihomejuustoa murustettuna 1dl parmesaania, Gran Castellia tai vastaavaa paprikajauhetta (maun mukaan) sipulijauhetta maun mukaan Kuumenna uuni 220 asteeseen. Paista pekonisiivut uunissa leivinpaperin päällä 5-10 minuuttia tai kunnes aavistuksen ruskistuu. Nosta ne sivuun. Älä heitä pois leivinpaperia, tulet vielä tarvitsemaan pekonin rasvaa. Laita ruusukaalit isoon kulhoon ja lisää viipaloidut sipulit ja purjot, raastettu valkosipuli, sulatettu voi, timjami ja paprikajauhe.
KOTIGOURMEETA & RAKKAUTTA ROMANIAAN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Tammikuuta 2018 lähtien