Parhaat Ruokablogit

Kokkeillaan

Juhannusjäätelö

20 Kesäkuu 2021

Löysin naapurimaan ruokakaupan reseptistöstä oikein houkuttelevan jälkkäriohjeen: raparperijäätelön. En ole ennen käyttänyt mascarponejuustoa jäätelömassaan, ja sehän toimi tässä aivan mainiosti! Raparperi tietysti on niin ihana raaka-aine, että sen sopivuutta en epäillyt tai miettinyt lainkaan. Jäätelön tekeminen kotona ei vaadi jäätelökonetta, kun käyttää kondensoitua maitoa massaan. Siitä tulee sopiva rakenne, ja mielestäni tuo mascarponejuusto toi vielä lisää hyvää jäätelömäistä rakennetta ja täyteläisyyttä.

jäätelö Jälkiruoka

Lue koko juttu täältä »

Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »