Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Kokkeillaan
Yhdeksän tunnin ohrapuuro
7 Toukokuu 2021
Vapun tapaspöydässä meillä oli vanhojen tuttujen herkkujen lisäksi lohta ja paprikatahnaa. Raikasta ja hyvää! Tarjoilin suupalat lusikoista, mutta aivan hyvin tämän voisi tarjota lounaana/päivällisenä isompina lohipaloina vaikkapa riisin tai salaatin kanssa. Ohje löytyi täältä. INKIVÄÄRILOHTA JA PAPRIKATAHNAA Paprikatahna: 2 keltaista paprikaa 1 valkosipulinkynsi 0,5 - 1 dl rypsiöljyä 1 tl hunajaa 1 tl (sherry)viitietikkaa suolaa Aloita paprikatahnasta.
Kokkeillaan on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien