Parhaat Ruokablogit

Kokkaavan isin perheblogi

Teriyakilohi – Kokkaavan isin perheblogi

3 Helmikuu 2020

• Facebook • Instagram • Youtube Teriyakilohi on upea makuelämys, jonka kanssa on helppo soveltaa raikkaita ja kevyitä makuja, vaikkapa salaatin muodossa. Japanilaisen säväyksen tähän antaa mirin sekä pankojauhot. Mietin jotakin samantapaista, kuin dukkahlohi, mutta enemmän japanilaistyylistä sekä ulkonäöltään, että maultaan. Teriyakikastike tuo hieman makeutta ja sopivaa vastapainoa suolalle, joka totutusti korostaa lohenmakua. Pankojauhoja olen käyttänyt jo vuosia ja tykkään käyttää niitä perus korppujauhojen tilalla.

itämainen laktoositon lohi Maidoton Pähkinätön teriyaki Yleinen japani

Lue koko juttu täältä »

Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »