Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
3 Heinäkuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Silmusalaatin kanssa ¦ Silmusalaatti on suomalainen luomuyritys, joka kasvattaa herkullisia silmusalaatteja versoista Vantaan Vaaralassa. Itse halusin hyödyntää näitä rouskuvia silmusalaatteja jälkiruokaan, koska niitä ei käytännössä ole niihin sovellettukaan. Silmusalaatti -mustikkajäätelö kuulostaa hyvin erikoiselta mutta maut toimii hauskasti yhteen. ”Salaattia ja jäätelöä yhdessä” = herkullista – Silmusalaatin konsulentti Jäätelön suutuntuma on tavalliseen tapaan pehmeä mutta massan seassa tuntuu kuivattu mustikka sekä versot rapeana suutuntumana, joka tuo mielestäni enemmän uloittuvuutta jäätelön rakenteeseen. Tarjosin tämän herkullisen uutuuden oliiviöljyn kera ja käytin tällä kertaa Torres:in espanjalaista...
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien