Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Avocadoranut – kokkaavaisi
17 Tammikuu 2019
Ruskistettu voi on aivan uskomattoman hyvää. Onhan se tietysti voita, joten sinällään todella hyvää jo sellaisenaan. Pähkinäinen maku syntyy, kun voi sulatetaan hitaasti, vaikkapa pannulla ja annetaan sen ensin sulaa sitten vaahtoutua ja kuplia, jonka jälkeen se on muuttunut rusehtavaksi. Silloin se pitää ottaa heti pois liedeltä, koska muuten se palaa. ”Paistamalla ruskistetulla voilla saa erinomaisen pähkinän aromin ruokiin” – Kokkaavan isin vinkki Tuoksu on hieno ja maku on voisen mutta pehmeä, jossa ripaus pähkinäisyyttä.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien