Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Donna Taponero – suomalaista luonnonkosmetiikkaa – kokkaavaisi
16 Marraskuu 2019
• Facebook • Instagram • Youtube Kauden parhaimmista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Poron sisäfilee on aivan uskomaton raaka-aine ja omasta mielestä yksi maailman parhaimmista lihoista, jossa ei esiinny marmoria. Valmistus on helppoa ja nopeaa, joten aterian teon yhteydessä kannattaa sen paistaminen jättää viimeiseksi. Itse olenkin valmistanut sisäfileen tietysti paistamalla, mutta antanut sen vetäytyä ja rentoutua sen jälkeen 50 °c uunissa ilman foliota. Se on lämpötilaltaan juuri oikea ja 10 – 15 minuuttia riittää mainiosti.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien