Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Herkullinen lipeäkala joulupöytään – kokkaavaisi
27 Marraskuu 2018
Ihana Sikke Sumari kävi vieraanani viime viikolla Stockmann Tapiolan Herkussa ja valmistimme lohirilletten hänen uuden Nami Namaste kirjansa reseptin mukaan, joka on aivan uskomaton. Sikke itse kertoi ihastuneensa rilletteen jo vuosia sitten Ranskassa. Rillette tehdään kypsentämällä liha pitkään ja hartaasti hajoamispisteeseensä saakka. ”Tämä rillette saaristolaisleivän päällä aivan ihanaa” – asiakas haltioissaan Sen annetaan jäähtyä ja sen jälkeen se revitään säikeiksi. Rilleten voi tehdä käytännössä mistä lihasta tahansa.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien