Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
26 Huhtikuu 2019
Täällä teille herkullista ja helppoa reseptiä on kehitellyt Teemun vaimo Tia eli kokkaava äiti. Ruoka on itsessään todella helppo ja olenkin todennut, että ohjeessa käytetty uuninlämpötila sekä aika ovat suorastaan täydellisiä juuri lohen kypsyyttä ajatellen. Ottakaa ohje talteen ja tätä saatte tottakai myös muokata makunne mukaan. Lohi on kaikkein parasta silloin, kun se on vielä punertavaa, mutta ei raakaa. Tällä ohjeella saat juuri sellaisen lohen aikaiseksi ”No onpa mehukas ja täyteläinen lohi ja vielä näin helpolla” – lasten ajatuksia ¦ neljälle hengelle ¦25 minuuttia ¦ helppo ¦ gluteeniton, kananmunaton, pähkinätön ¦ lapsilta 6 / 5 ¦ Ainekset: 800 g lohta 1 nippu tuoretta tilliä 4 dl Creme fraichea 0,5 dl limetinmehua 0,5 dl...
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien