Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Kokkaavan isin perheblogi
Barbeque-lammasrullat – Kokkaavan isin perheblogi
23 Huhtikuu 2020
Kevään merkki on ehdottomasti parsa, joka saa kaverikseen pehmeän ja sulavan burratajuuston. Burrata tulee Italiasta ja on mozzarellaan verrattuna vielä täyteläisempi ja pehmeämpi. Vertaisin, ehkä jopa ulkonäöltä suuremman kokoiseen uppomunaan. ”Höylättynä parsa on vielä monikäyttöisempi” – Teemu Höylättynä parsasta tulee helppo syötävä, eikä sitä tarvitse silloin edes kypsentää tai kuoria. Tuoreista pakasteherneistä saa erinomaisen kastikkeen, johon raikkautta tuo sitruunankuori -sekä mehu.
Kokkaavan isin perheblogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien